Ανακαίνιση κουζίνας& ντουλάπας με λίγα χρήματα

περισσότερα

Αντικατάσταση φθαρμένων
μεντεσέδων

περισσότερα

Ντουλάπια εντοιχιζόμενου
φούρνου

περισσότερα

Το 1950 ο Περικλής Δενδρινός, έχοντας μεγάλη πείρα στον τομέα της επιπλοποιΐας, ιδρύει την ομόνυμη εταιρεία στην Καισαριανή σε ηλικία 33 ετών.Σαν άριστος τεχνίτης που ήταν στην επεξεργασία του ξύλου ειδικεύεται στην κατασκευή κουφωμάτων και επίπλων κατα παραγγελία,όπως σαλόνια,κρεβατοκάμαρες,μπουφέδες,καρέκλες.
Η αγάπη για το ξύλο μεταδόθηκε από τον πατέρα στον γιο και έτσι το 1976 ο Μιχάλης Δενδρινός συνεργάζεται με τον πατέρα του. Λόγω αλλαγών στις καταναλωτικές συνήθειες η εταιρεία αποφασίζει να διακόψει την παραγωγή επίπλων και στρέφεται στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλαπών υπνοδωματίου και ειδικών κατασκευών.
Το 2005 ο Περικλής Δενδρινός,ο νεότερος,διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης. Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στον κλάδο του σύγχρονου σχεδιασμού προσφέρει σειρά προϊόντων που εναρμονίζονται σε ένα μοντέρνο σπίτι.
Η πολύχρονη πείρα μας έδειξε πως μόνο η κορυφαία ποιότητα και η άριστη σχέση με τον πελάτη μπορούν να κρατήσουν ζωντανή τόσα χρόνια μια επιχείρηση. Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και να σας εγγυηθούμε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας.